Trouwen

Creatieve BruidsfotografieCreatieve Bruidsfotografie

Uw huwelijksdag is een bijzonder moment in uw leven. Vanzelfsprekend wilt u deze dag op een aansprekende en creatieve wijze fotografisch laten vastleggen.

Corné Hannink Fotografie heeft speciaal daarvoor met een collega een website gelanceerd (Di-Amore Bruidsfotografie) voor huwelijksreportages. U kunt er alle informatie vinden. Tevens ziet u de weerslag van huwelijksreportages die wij naar tevredenheid van bruidsparen hebben gemaakt.

Paul en Corné

Paul en Corné zijn twee enthousiaste fotografen die een passie hebben voor fotografie en met name bruidsfotografie. Beiden vinden het prachtig om de Liefde tussen twee mensen vast te leggen, met alle kleine details daar omheen waar jullie waarschijnlijk al maanden met de voorbereidingen mee bezig zijn.

Samen hebben zij al meer dan 15 jaar ervaring in het vastleggen van prachtige en creatiever reportages. Hun stijl van fotograferen is Fris, Creatief, en Licht romantisch.

Waarom zou je voor twee bruidsfotografen kiezen?

1-Hoe goed een fotograaf ook is, hij kan nooit op hetzelfde moment       meerdere foto’s maken vanuit diverse hoeken en perspectieven.
2-Twee bruidsfotografen kunnen op twee verschillende plekken op hetzelfde moment zijn. Zouden jullie geen foto’s willen hebben als de bruid haar jurk aantrekt en de bruidegom zijn pak, of bij binnenkomst van de huwelijksplechtigheid in het stadhuis en/of kerk.
3-Ook voor het bruidspaar en de gasten die aanwezig zijn is het een stuk rustiger, hij hoeft niet continu van links naar rechts te lopen.

Zijn jullie enthousiast geworden, en willen jullie graag meer informatie, of vrijblijvend een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op.

Loveshoot

Een loveshoot, ook wel pre wedding shoot genaamd is een super leuke manier om jullie liefde voor elkaar eens extra in het zonnetje te zetten. Tevens is het fijn om op deze ongedwongen manier een extra klik te krijgen met ons als fotografen, zodat je tijdens je trouwdag al gewend bent om een fotograaf om je heen te hebben.
De locatie van de loveshoot gaat uiteraard in overleg. Het kan in de studio maar veel leuker is het als we het op een locatie doen die bij jullie past, bijvoorbeeld midden in een stad, een park, of op de plek waar jullie elkaar hebben leren kennen.
Een loveshoot wordt nog leuker als we er een extra accent aan geven. Misschien wel met een megatros ballonnen of een fles champagne op het voetbalveld. Een loveshoot is vooral heel erg leuk om te doen.
De foto’s kunnen jullie gebruiken voor jullie trouwdag. Bijvoorbeeld voor bedankkaartjes, jullie trouwkaart met foto of een fotoalbum met ruimte voor de wensen van jullie gasten.
Het fotograferen van een loveshoot zit bij al onze trouwreportages gratis in het pakket. Informeer naar de diverse mogelijkheden en ideeën.

 

Di-Amore Creatieve Bruidsfotografie: www.di-amore.nl

Wilt u een fotoshoot boeken
of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

  06 511 784 80     of       Maak een afpsraak
Trouwen
Boudoir
Dieren
Meer
Voorbeelden