Dieren

Huisdierenfotografie

Wil je een aantal mooie portretten van je Huisdier? Van jonge pup tot en met je trouwe maatje waar je al 10 jaar mee leeft. Het maakt niet uit of het nu een kat, een hond, een cavia, een konijn of een papegaai hebt. Mensen die een huisdier hebben, weten hoeveel ze daarvan kunnen houden. Is het niet leuk om een aantal mooie, goede foto’s te hebben van je trouwe viervoeter.

Studio of Locatie

De fotosessie kan plaats vinden bij mij in de studio of we kunnen de foto’s maken op locatie. De Locatie, bv bossen of duinen, wordt uiteraard met u afgestemd. Jij kent je huisdier het beste en deze zal dan ook het beste op jouw stem en commando’s reageren. Tijdens de shoot mag je dus mijn assistent zijn zodat we samen prachtige foto’s van je huisdier kunnen maken.

Corné Hannink Fotografie biedt u diverse fotoshoots aan, die vindt u hieronder aan de pagina. Uiteraard kunt u bij hem ook terecht voor speciale wensen. Neem daarvoor even contact met hem op.

De foto’s worden digitaal nabewerkt, en kunnen naderhand via een persoonlijke link thuis op een webpagina worden bekeken.

Huisdier in de Studio 99,-
Studioshoot +/- 60 minuten
10 zorgvuldig nabewerkt foto's digitaal geleverd in hoge resolutie naar keuze
1 afdruk van 20x30 cm naar keuze
10 afdrukken van 13x18 cm naar keuze
Huisdier op Locatie 99,-
op Locatie naar keuze +/- 60 minuten
10 zorgvuldig nabewerkt foto's digitaal geleverd in hoge resolutie naar keuze
1 afdruk van 20x30 cm naar keuze
10 afdrukken van 13x18 cm naar keuze

Wilt u een fotoshoot boeken
of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

  06 511 784 80     of       Maak een afpsraak
Dieren
Boudoir
Dieren
Meer
Voorbeelden