Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Corné Hannink, professioneel fotograaf in Tilburg voor particulier en Bedrijf. Ik houd me vooral bezig met het vastleggen van Mensen, Families, Gezinnen, Zwangerschap en Bruiloften. Mijn specialiteit is het vastleggen van spontane momenten waarbij je als je terug kijkt naar de foto’s weer het gevoel kunt oproepen van het vastgelegde moment. Voor bruidsfotografie kunt u mij vinden onder de naam Di-Amore Creatieve Bruidsfotografie. Hiervoor heb ik een aparte website opgezet. Ook kunt u mij vinden op tal van Evenementen in Tilburg om hiervan een leuke reportage te maken.

Bruidsreportage

Tijdens reportages hanteer ik en mijn collega een journalistieke en creatieve stijl van fotograferen. Wij zijn specialist in het vastleggen van alle spontane en emotionele momenten van de dag zodat de foto’s  de dag opnieuw vertellen, van begin tot eind. Meer info vind je terug op de website Di-Amore.

Familieshoots

Bij familieshoot kun je breed terecht. Voor zwangerschapsfotografie of de pas geboren newborn, maar ook het gezin of familie. Erg leuk zijn ook de fotofeestjes. Voor bijvoorbeeld een verjaardag kun je terecht met vriendinnen om met z’n alle op de foto te gaan. Maar ook een vrijgezellenfeest is erg leuk om te doen. Een fotoshoot voor de vrijgezel en daarna met z’n alle op de foto.

Voor een familieshoot kun je in de studio aan de slag of op locatie zoals bijvoorbeeld het park of de duinen. We gaan ongeveer anderhalf uur lekker aan de slag en maken veel verschillende foto’s om het tempo er in te houden. Op deze manier houden we de lol erin en houden we de meest spontane foto’s.

Workshops

Ik krijg steeds vaker de vraag of ik ook workshops fotografie geef. Ik heb een aantal workshops zoals basisfotografie. Hierin leer je omgaan met de technische handelingen van je camera en wat je daarmee kunt doen. Tevens zijn er nog een aantal andere workshops in ontwikkeling, daarover later meer.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op, en vraag naar de diverse mogelijkheden die ik u kan bieden. Ik denk graag met u mee!

Wilt u een fotoshoot boeken
of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

  06 511 784 80     of       Maak een afpsraak
Bedrijven
Boudoir
Dieren
Meer
Voorbeelden